Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Letna naročnina na redne in tematske številke e-Delavske enotnosti + brezplačno izobraževanje po izbiri!

68,90 

Še nisi naš član? Včlani se tukaj!
Registriraj se v naš portal za člane!

Kategorija:

Opis

Delavska enotnost je glasilo Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, ki izhaja dvakrat mesečno (razen poleti) v revialni obliki na štiriindvajsetih straneh. Gre za edini redni periodični delavski časopis pri nas, ki nepretrgoma izhaja od novembra 1942!

Delavsko enotnost berejo članice in člani sindikatov dejavnosti ZSSS, sindikalne zaupnice in zaupniki, pa tudi številni drugi, ki jih tako ali drugače zanima kritičen in poglobljen delavski, sindikalni pogled na stanje stvari. Brez lažne skromnosti: v slovenskem medijskem prostoru je Delavska enotnost unikat. Takega relevantnega in širokega sindikalnega, delavskega branja ni mogoče najti nikjer drugje.

Že več let, od leta 2014 naprej, izhajajo tudi posebne tematske številke Delavske enotnosti, s katerimi bralstvu kritično, poglobljeno in angažirano predstavljamo pomembne, kompleksne sindikalne, delavske, družbene, ekonomske ipd. teme, povezane s tem, kar ZSSS počne in predstavlja, in s pomočjo katerih lahko bolje razumemo svet, v katerem živimo. Na leto izide 8 tematskih številk Delavske enotnosti.

V kolikor vas zanimajo sindikalne, delavske in družbeno kritične teme, postanite naš naročnik! Vsake 14 dni boste na svoj e-naslov prejeli PDF edinega pravega delavskega časopisa v Sloveniji (letno skupaj 22 rednih številk  Delavske enotnosti), 8-krat v letu dobite e-izvod tematske številke Delavske enotnosti, zraven pa vam podarimo še izobraževanje po vaši izbiri iz naše Sindikalne akademije brezplačno!*

*Za izbor izobraževanja in dogovor okoli udeležbe se oglasite na izobraževanje@sindikat-zsss.si!