Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Vse, kar morate vedeti o pogodbi o zaposlitvi

Sindikalna akademija ZSSS vabi na novo zanimivo izobraževanje, ki bo tokrat posvečeno pogodbi o zaposlitvi. Udeleženke in udeleženci se bodo podrobno posvetili bistvenim sestavinam pogodbe o zaposlitvi ter pravicam in dolžnostim, ki izhajajo iz nje. S pomočjo praktičnih primerov bodo tako dobili osnovno znanje s področja delovne zakonodaje.

Izobraževanje je torej namenjeno seznanitvi članic in članov sindikatov z delavskimi pravicami, ki izhajajo iz zakona o delovnih razmerjih, predvsem iz tistega dela, ki obravnava pogodbo o zaposlitvi.

Potekalo bo v četrtek, 6. junija 2024, ob 10.00 v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Prijave zbiramo do ponedeljka, 3. junija, in sicer na elektronskem naslovu izobrazevanje@sindikat-zsss.si. Izvajalka izobraževanja bo Kristina Gomboc Nikolić iz službe pravne pomoči ZSSS.

Izobraževanje bo potekalo od 10.00 do 13.00, in sicer z vmesnim kratkim odmorom. Za članice in člane ZSSS je udeležba brezplačna, za nečlane znaša 90 evrov. Za dotično uspešno opravljeno izobraževanje v sklopu Male sindikalne akademije udeleženci prejmejo 10 kreditnih točk, za dodatne informacije pa se lahko obrnete na izobrazevanje@sindikat-zsss.si.