Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Delamo – kaj?

Sindikalna akademija ZSSS pripravlja novo zanimivo izobraževanje. Z njim bomo udeleženke in udeležence seznanili z delovanjem ZSSS in naših sindikatov dejavnosti, predstavili vpetost sindikatov v družbo, predstavili naša področja delovanja. Predavateljica bo razložila kje in kako delujejo sindikati, kaj so aktualni dosežki sindikatov in kaj sindikati lahko naredijo za članstvo. Dobili bodo odgovor, kaj ima član oziroma članica od sindikata, a tudi, kaj lahko član oziroma članica naredi za sindikat.

Izobraževanje bo potekalo v četrtek, 21. marca 2024 ob 10.00, in sicer v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani veliki sejni sobi v 6. nadstropju. Izvajalka bo Lidija Jerkič, predsednica ZSSS.

Prijave zbiramo do srede, 13. marca 2024. Prijavite se lahko prek elektronske pošte na naslovu izobrazevanje@sindikat-zsss.si. Izobraževanje bo potekalo v obsegu štirih pedagoških ur. Za članice in člane ZSSS je udeležba brezplačna, za nečlane znaša 90 evrov.

Za uspešno opravljeno izobraževanje v sklopu Male sindikalne akademije udeleženci prejmejo 5 kreditnih točk, za dodatne informacije pa se lahko obrnete na izobrazevanje@sindikat-zsss.si.