Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Pred vrati novo izobraževanje: Varnost in zdravje pri delu 1

Vabljeni na izobraževanje Varnost in zdravje pri delu 1, ki bo potekalo 20. aprila 2023 ob 9. uri v Domu sindikatov v Ljubljani. Izobraževanje je del Srednje sindikalne akademije, kotizacija za seminarje Srednje sindikalne akademije in Višje sindikalne akademije pa znaša za člane in članice sindikatov dejavnosti znotraj ZSSS 45 evrov, za nečlane pa 300 evrov.

Zunanja predavateljica Mihaela Kastelic bo predstavila zakonodajo s področja varnosti in zdravja pri delu, pravice in dolžnosti delavke oziroma delavca na omenjenem področju, odgovornost delodajalca za zagotavljanje varnega in zdravega dela, izjavo o varnosti z oceno tveganja in podobno. Lučka Böhm, strokovna sodelavka ZSSS, pa bo udeleženkam in udeležencem predstavila pred kratkim sprejeti pravilnik o poklicnih boleznih.

Prijave zbiramo do torka, 18. aprila 2023, do 10. ure oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se lahko prek spletnega obrazca ali prek elektronskega naslova izobrazevanje@sindikat-zsss.si. Dodatne informacije o samem izobraževanju so sicer dostopne na tej povezavi.

Foto Umit Yildirim/Unsplash