Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Napovedujemo novo izobraževanje: Vse o delovnem času in letnem dopustu!

Jesenski in zimski meseci kar vabijo k nabiranju novega in h krepitvi obstoječega znanja. Zato smo na Sindikalni akademiji ZSSS pripravili nova izjemno zanimiva izobraževanja. Napovedujemo naslednje z naslovom Delovni čas in letni dopust.

Na njem bo mogoče spoznati zakonske ureditve delovnega časa, odmorov in počitkov, letnega dopusta in drugih odsotnosti z dela. Predavateljici Maja Konjar in Tanja Krstova pa bosta predstavili tudi, kako so omenjena vprašanja urejena v kolektivnih pogodbah različnih ravni in v splošnih aktih delodajalca.

Izobraževanje bo potekalo 25. januarja 2023 v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani, s pričetkom ob 10. uri, trajalo pa bo približno do 13. ure.

Prijave zbiramo do srede, 19. januarja 2023, do 10. ure oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se lahko na tej povezavi ali prek elektronke pošte na naslovu izobrazevanje@sindikat-zsss.si.

Izobraževanje je za članice in člane ZSSS brezplačno! Izobraževanja se vpišejo v SINDEKS z ustreznim številom kreditnih točk.

Vabljeni k prijavi in k posredovanju vabila med članice in člane!

Za dodatna vprašanja lahko pišete na izobrazevanje@sindikat-zsss.si ali pokličete na številko 064/250 850 (Laura Weber).