Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Kmalu novo izobraževanje Sindikalne akademije ZSSS: Komuniciranje in informiranje v sindikatih

Jesenski in zimski meseci kar vabijo k nabiranju novega in h krepitvi obstoječega znanja. Zato smo na Sindikalni akademiji ZSSS pripravili nova izjemno zanimiva izobraževanja. Napovedujemo naslednje z naslovom Komuniciranje in informiranje v sindikatih. 

Na njem se bomo posvetili vprašanjem, kot so kdo, s kom, kaj, zakaj in kako komunicira ter kaj je pomembno upoštevati pri komunikaciji in kakšni so različni komunikacijski kanali in orodja.

Predavateljica Sanja Leban Trojar bo z udeleženkami in udeleženci delila in izmenjala tudi izkušnje glede zagotavljanja informiranosti članstva v sindikatih.

Izobraževanje bo potekalo 19. januarja 2023 v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani, in sicer s pričetkom ob 10. uri, trajalo pa približno do 13. ure.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 17. januarja 2023, do 10. ure oziroma do zapolnitve mest. Prijavite se lahko na tej povezavi ali prek elektronke pošte na naslovu izobrazevanje@sindikat-zsss.si.

Izobraževanje je za članice in člane ZSSS brezplačno! Izobraževanja se vpišejo v SINDEKS z ustreznim številom kreditnih točk.

Vabljeni k prijavi in k posredovanju vabila med članice in člane!

Za dodatna vprašanja lahko pišete na izobrazevanje@sindikat-zsss.si ali pokličete na številko 064/250 850 (Laura Weber).