Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Plačilo za delo – Vabimo na novo e-izobraževanje!

Sindikalna akademija ZSSS vabi na e-izobraževanje z naslovom Plačilo za delo, na katerem bo izvajalka Irena Vidic predstavila kaj plačilo za delo oziroma plača v širšem pomenu besede dejansko pomeni, iz česa je sestavljena, kaj mora vsebovati plačilna lista, kakšna je razlika med bruto in neto plačo, kako so od prihodkov od dela obračunani prispevki in davki in podobno.

Tako boste lažje preverili, ali dobite vse, kar vam pripada, pri tem pa velja omeniti, da je izobraževanje usmerjeno v plačni sistem v zasebnem sektorju.

Izobraževanje bo potekalo v e-učilnici ZSSS, ki vam omogoča pridobivanje novih znanj in veščin na vsakem koraku – doma, v službi, na poti, v tujini – ko vam čas dopušča.

Za dostop potrebujete računalnik ali tablico in internetno povezavo. Uporabniško ime in geslo boste prejeli po prijavi na e-izobraževanje.

Izobraževanje je sestavljeno iz uvodnega srečanja, ki bo potekalo v četrtek, 7. aprila 2022 ob 10.00 uri na daljavo prek aplikacije MS Teams, temu pa sledi samostojno osemdnevno e-izobraževanje, in sicer med 8. in 15. aprilom 2022.

Naj vas ne skrbi, če se prvič prijavljate na e-izobraževanje, saj bo potekalo ob stalni administrativno tehnični podpori in podpori izvajalca.

Izobraževanje je za vse članice in člane ZSSS brezplačno.

Prijavite se lahko do 6. aprila 2022 do 10. ure oziroma do zapolnitve prostih mest prek spletnega obrazca (glej spodaj)

Za dodatna vprašanja pa lahko zavrtite telefonsko številko 064 250 850 (Laura Weber).