Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

O usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja – Ob 8. marcu vabimo na okroglo mizo ZSSS

V središče okrogle mize bomo postavili usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki bomo predstavili koncept usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, novosti, ki jih prinaša Direktiva o usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja staršev in oskrbovalcev, pogledali, kako je področje usklajevanja urejeno v kolektivnih pogodbah dejavnosti, kako delodajalci nagovarjajo področje usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja ter predstavili izkušnje iz terena. Razpravljali in iskali bomo mogoče ukrepe, ki bi olajšali usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja delavk in delavcev.

Program smo se sestavili takole:

Uvodni nagovor: Lidija Jerkič, predsednica ZSSS

Na okrogli mizi bodo sodelovali:

Dr. Živa Humer, Mirovni inštitut

Matija Drmota, ZSSS

Petra Sternad, Gospodarska zbornica Slovenije

Lilijana Strmšek, Eta Cerkno

Marko Rušič, Skei Metalflex Tolmin

Srečali se bomo v torek, 8. marca 2022, ob 11. uri.

Okrogla miza bo potekala na hibridno: v živo v veliki sejni dvorani v VI. nadstropju Doma sindikatov, Dalmatinova 4, Ljubljana in prek aplikacije MS Teams.

Vabimo vas k udeležbi prek aplikacije MS Teams. Prosimo vas, da se na okroglo mizo prijavite s klikom na prijavni obrazec. Prijave zbiramo do 6. marca 2022. Povezavo za spremljanje dogodka bomo prijavljenim udeleženkam in udeležencem poslali v ponedeljek, 7. marca.