Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Ali lahko kolektivna pogajanja povečajo članstvo in zastopanost? – Pred vrati nov mednarodni webinar

Kot nadaljevanje razmišljanj in pogovorov med izobraževanjem Kolektivna pogajanja za pravičnejše gospodarstvo, ki je potekalo 29. in 30. novembra 2021 v Bruslju in prek aplikacije Zoom, zdaj skupaj z Evropskim sindikalnim inštitutom, belgijskim FGTB in romunskim BNS pripravljamo spletni seminar z naslovom »Prenova sindikatov, ali lahko kolektivna pogajanja povečajo članstvo in zastopanost«, ki bo potekal 26. in 27. januarja 2022 prek aplikacije Zoom.

Cilj seminarja je analizirati notranje in zunanje dejavnike, ki vplivajo na sindikalno organiziranost kot tako, ugotoviti povezavo med kolektivnimi pogajanji in članstvom, izmenjati prakse in poglobiti razpravo o mogočih ukrepih in prilagajanju v luči prihodnosti dela.

Na voljo bo ponovno tolmačenje v slovenščino, udeležba na prejšnjem izobraževanju pa ni pogoj za udeležbo. Seminar je brezplačen, pogoj za udeležbo je članstvo v enem od sindikatov dejavnosti pod okriljem ZSSS.

Prijavite se lahko do 19. januarja 2022 prek spletnega obrazca ali po elektronski pošti: izobrazevanje@sindikat-zsss.si.

Webinar je primeren za vas, če za vas velja ena od spodnjih trditev:

Vabljeni!