Spretnosti, ki podpirajo izvajanje socialnega dialoga – SUSODCO dan za krepitev usposobljenosti

Sindikat delavcev gradbenih dejavnosti Slovenije, Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala pri Gospodarski zbornici Slovenije in organizacija OSEOK s Cipra vas z veseljem vabijo na zaključni dogodek za krepitev zmogljivosti SuSodCo, katerega cilj je partnerje socialnega dialoga opremiti s ključnimi zmogljivostmi za podporo industrijskim odnosom v srednji in jugovzhodni Evropi.

Vsi dogodki za krepitev zmogljivosti so namenjeni sindikatom, organizacijam delodajalcev in drugim partnerjem v socialnem dialogu na nacionalni, regionalni in evropski ravni. Dogodki so primerni za direktorje, svetovalce za kadre, pravne uslužbence, člane pogajalske skupine in strokovnjake, ki se ukvarjajo z industrijskimi odnosi v gradbenem sektorju.

Veselimo se vaše udeležbe na SUSODCO spletnem dnevu za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev SUSODCO, ki bo potekal 2. in 3. novembra. Prijaviti se je mogoče tukaj.

Obiskali ste mobilno spletno aplikacijo na namiznem računalniku. Za boljšo uporabniško izkušnjo obiščite aplikacijo z mobilno napravo.

https://app.zsss.si