Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja (Men in care)

Sindikalna akademija ZSSS predstavlja in napoveduje novo izobraževanje, posvečeno usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja. 

Vabljeni na izobraževanje:

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja (Men in care)

Na usposabljanju se bomo osredotočili na pomen usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja za sindikate. Razpravljali bomo tako o koristih, potencialih kot tudi o omejitvah koncepta usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja za podjetja/organizacije in zaposlene. Poleg tega bomo predstavili pomembne ukrepe usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja v kolektivnih pogodbah ter skupaj z vami razpravljali o morebitnih spremembah in dopolnitvah. Poudarek bo tudi na novi evropski direktivi o usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja za starše in oskrbovalce, ki bo v slovenski pravni red prinesla določene spremembe.

Izobraževanje bo potekalo prek aplikacije MS Teams, in sicer v torek, 5. oktobra 2021, od 9:30 do 11:00. Prijavite se lahko tukaj: OBRAZEC. Predavali bodo Matija Drmota (ZSSS), dr. Majda Hrženjak, mag. Mojca Frelih, dr. Živa Humer (Mirovni inštitut).