Še niste naš član? Registrirajte se, vpišite vašo člansko številko in koristite ugodnosti za člane ZSSS!

Napovedujemo novo izobraževanje za članice in člane ZSSS! Vse o pridobitvi in uporabi digitalnega potrdila

Izobraževanje v živo – končno!?

Hvala vsem, ki ste se v zadnjem letu udeležili izobraževanj sindikalne akademije.

V nenavadnih časih smo vam znanje pripeljali v vaš dom ali pa na delovno mesto, za kar gre zahvala predvsem ekipi naših predavateljev.

Mnogi ste prvič uporabljali tovrstno tehnologijo in veseli smo, da ste zbrali pogum in odkrivali novosti.

Nekaterim pa je ta način izvedbe izobraževanj celo bolj ustrezal, bodisi zaradi prihranka časa za pot, bodisi zaradi usklajevanja z drugimi obveznostmi.

Ob upoštevanju tega dejstva bomo izvedli prvo hibridno izobraževanje, ki se ga bo mogoče udeležiti v živo ali prek spletne aplikacije MS Teams – izbira je vaša!

Ste se kdaj spraševali, kako pridobiti digitalno potrdilo, kakšen je namen in kakšne so možnosti uporabe?

Se odpravljate na dopust in potrebujete potrdilo o negativnem testu na novi koronavirus?

Vas zanima, kako lahko preverite, ali vam delodajalec plačuje prispevke?

Bi želeli oddati svoj glas za referendum?

Sindikalna akademija v sodelovanju z Javnim zavodom Cene Štupar za vas pripravlja izobraževanje o pridobitvi in uporabi digitalnega potrdila, ki bo potekalo 14. 6. 2021 od 13.00 do 16.00 v Domu sindikatov na Dalmatinovi 4 v Ljubljani ali prek aplikacije MS Teams (po lastni izbiri). Osredotočili se bomo na digitalno potrdilo SIGEN-CA, ki je dostopno brezplačno, omenili pa bomo tudi druge (HALCOM; POŠTARCA; NLB).

Prijavite se lahko prek spletnega obrazca, dostopnega na tej povezavi (če vam je ne odpre takoj, jo nekajkrat osvežite), na voljo pa smo vam tudi na elektronskem naslovu izobrazevanje@sindikat-zsss.si.

Prijave zbiramo do 13. 6. 2021 oziroma do zapolnitve prostih mest!

O izvajalcu

Delavnico bo izvedel predavatelj, strokovnjak na področju, ki je tema delavnic ter z izkušnjami na področju izobraževanja odraslih in z online delavnicami, Simon Dražič. Gre za profesorja matematike in računalništva. Poučuje matematiko in različne izbirne predmete s področja računalništva. Skoraj 20 let sodeluje z različnimi ustanovami s področja izobraževanja odraslih, izobraževanja izobraževalcev, univerzami, podjetji, ipd.. Je izvajalec in soavtor številnih delavnic, seminarjev, svetovanj in programov izobraževanj s področja uvajanja IKT-ja, družabnih omrežij in drugih orodij v izobraževanje. Svoje izobraževalne izkušnje je predstavljal tudi na različnih državnih in mednarodnih konferencah oziroma projektih.

Veselimo se srečanja z vami, v živo ali preko spleta!